Gossip girl.

Har blivit att jag bara suttit i soffan framför tv:n och tittat. Har tittat på Gossip girl nu, men som tyvärr nu tog slut. Har lagat mat också, kyckling och strips fick det bli, orkade inte göra något komplicerat. När tobbe kommer hem från praktiken så ska vi dra ut på stan och kolla med frisörer om något har lust att göra min balfrisyr, om jag inte är försent ute. Jag hoppas på det bästa ialla fall. Nu måste jag nog ta en promenad med Virus innan han hoppar på mig. Han sitter här ch gnyr. Hoppas allt är bra, och kom igen nu, bli veckans blogg! :)

puss & kram
evelina

Veckans blogg!

Tänkte starta något nytt på min sida, och ha en veckans blogg! Först så får ni skriva en kommentar om varför eran blogg ska bli en utav finalisterna och sedan väljer jag ut 5 stycken, som ni kommer att få rösta på. Man får inte rösta på sin egna. Ni kan skriva kommentarer till detta inlägget tills onsdag kväll. Då väljer jag ut de 5 finalisterna och lägger upp dem på sidan samma kväll. Då kan ni rösta fram tills fredag kväll. Jag lägger upp vinnaren senare på fredag kväll.
Vinnaren kommer sedan att bli länkad i varje inlägg tills Måndag kväll. :)
Så skriv en kommentar och bli veckans blogg!

Lycka till !

puss & kram
evelina

Praktik.

Goddag bloggen!
Idag började min praktik halv 10. Men så klart så måste man upp tidigt ändå. Eftersom vi var hemma ute hos mig igår för att fira mig med presenter och tårta. Så blev det att åka in tidigt till stan idag, eftersom tobbe började halv 9. Slutade idag vid cirka kvart över 1. Så nu sitter jag och zappar genom tv kanalerna, för det går inget kul på tv:n. Senare när tobbe slutar bär det kanske av till Skövde och kika i affärer, vilket alltid är kul!

Igår hann jag inte skriva något, vilket jag är ledsen för. Jag hade fullt upp hela dagen. Först var jag bakis på morgonen och ville sova så länge som möjligt, och sen vid 12, 13 åkte vi hem till mig. Väl där skulle jag och tobbe göra soppa till förrätt och till varmrätten blev det fläskfilé i sås och med klyftpotatis, Uuur gott! Till efterrätt blev det två olika tårtor. Mormor hade gjort en tårta med grädde, marräng, banan och rödavinbär som topping. Den är så himla god! Sen hade mamma gjort en glasstårta som är hur god som helst den också. Och så garnerade hon med färska jordgubbar. Mumma! Det blev ett lyckat kalas. Och i lördags så fick jag presenter utav mina bästa kompisar och av tobbe och utav tobbes mamma. Jag älskar att fylla år:D

Som sagt, senare blir det nog Skövde om vi orkar och ikväll blir det väl mys framför tv:n, om det går något bra program, vet ni något som går ikväll? Hoppas ni har en bra dag, så hörs vi senare!

puss & kram
evelina

19 år idag :)

Hej bloggen!
Idag är det min födelsedag :D Blev lite fest igår med svärmor och hennes vänner ;) Ikväll blir det fest med mina bästa och plus att tobbe kommer hem idag, vilken sjuhelvetes bra födelsedag:D Ska strax gå till stan och inhandla lite saker. Sedan bär det av till Göteborg tillsammans med Ulle för att hämta tobbe på Landvetter flygplats! :) Idag är jag så himla glad, jag har inte träffat tobbe på två veckor och jag har saknat honom så himla mycket. Och jag är glad för att jag fyller år på en lördag så jag kan ut och festa med mina bästa kompisar:D Det är en väldigt bra dag helt enkelt på många olika sätt:) Nu hinner jag inte skriva, jag ska tillstan och handla och sedan duscha och göra mig i ordning för att sedan åka och hämta tobbe:D Ha en jätte bra dag och berätta gärna för mig vad ni ska göra idag? Jag älskar att få kommentarer utav er, det gör mig ännu mera glad! :)

puss & kram
evelina

Mingus ikväll

Hej bloggen!
Nu sitter jag hemma i soffan hemma hos mamma och pappa och skriver på den bärbara datorn. Ska strax i väg till stan, då jag tar med mig Virus in för att träffa Ulle och äta på Mingan och sen sova hemma hos henne och tobbe. Och Imorgon kommer tobbe hem och då fyller jag år, ÄNTLIGEN! :) Ska bli skönt att få träffa han efter många sömnlösa nätter. Jag saknar honom så sjukt mycket. Jobbigt det dära med att sakna någon.. =/ men snart så får jag ju träffa honom ialla fall. Jag har precis kommit ut ur duschen så det är dags för att klä på mig och sedan bege mig till Matilda. Hon skriver ut två bilder till mig på hennes fotoskrivare, Tack! :) Det kanske kommer ett inlägg från mig senare igen, hoppas allt är bra med er!
Och förresten, vad ska ni hitta på för kul ikväll? :)

Och glöm inte att rösta på mig som veckans blogg nu!
http://emmajuli.blogg.se/
puss & kram
evelina

underbara sång.

Eat, eat you must eat. When you wana make me feel: happy, so happy.
Drink, drink you must drink. When you wana make me feel: happy, so happy.

Underbar låt som vi sjöng tillsammans med italienarna, polackerna och tyskarna i Polen.
:)

puss & kram
evelina

Veckans blogg!

Rösta på mig som veckans blogg på
http://emmajuli.blogg.se/
:)

Fler bilder från Polen :)

Bilderna ligger blandat för det mesta.
Klicka på bilderna för att se större.













puss & kram
evelina


Bilder från Polen.

Här är en början, och jag lägger inte upp alla. Här kommer lite bilder från när vi åkte dit.
(klicka på bilderna för att se dem större)
     
puss & kram
evelina

Hemma igen!

Hej bloggen!
Nu var det ett väldigt bra tag sen sist. Jag har ju som sagt varit i Polen och har haft jättekul! Tack alla för en bra resa! I måndags kväll hände dock lite väl mycket. Jag fick lite för mycket i mig och började spy vid halv 1 ungefär och låg på toaletten nästan i mina egna spyor i 2 timmar. Det var ju inte så jättekul precis. Men tidigare av kvällen var riktigt rolig. Två utav polackernas killkompisar var sjukt bra dansare. Så jag tog lite kort på när de dansa lite. Har tagit hur mycket bilder som helst. Men lägger upp imorgon eller senare, för nu hinner jag inte.


puss & kram


I Polen!

Hej allihopa.
Nu sitter jag hemma hos Matildas polack. Ikvall blir det fest. Igar var det fest ocksa. Och imorgon lutar det at fest igen. Party all night long, yeeey! Hoppas pa att det blir nagon dag for shopping, for det ar sa himla mycket billigare har. Skoooorna, jag dor. As snygga och as billiga. Men hinner inte skriva mera nu, for nu ska det festas!

puss & kram

15 minuter kvar

aaaaah, jag är pirrig i hela kroppen, för vad? Ingenting egentligen;P
(klicka på bilderna för att se större)


puss & kram


Nästa stopp --> Polen

Hej bloggen!
Nu är det cirka 1 timme och en kvart kvar tills vi ska åka till tågstationen. Lite pirrigt och nervöst, men hoppas att det blir roligt:) Det jobbig är nog om maten inte är god eller om jag hamnar hos någon jag inte passar ihop med eller vad man ska säga. Och så saknar jag tobbe så himla mycket nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Ska prata med han senare, ungefär en timme innan mitt flyg lyfter:) Så jag får höra hans röst lite ialla fall! Ja, sen när jag kommer hem igen kommer jag väl kunna skriva här. Vet inte om jag kommer ha tillgång till internet när nere, men vi får väl se om jag skriver ett inlägg en gång ialla fall;) Annars får ni ha det super bra tills jag kommer hem igen, så hörs vi då! Ni får så himla gärna skriva kommentarer till mig så jag blir glad när jag kommer hem igen :) Ha en bra dag:)

puss & kram


Diggit, bil, tåg, buss sist flyg.

God morgon bloggen!
Vi är i skolan idag igen, men det bär snart iväg till tågstationen för att åka till göteborg för att sedan ta buss ut till säve flygplats. Idag åker jag till Polen. Jag tror och verkligen hoppas att jag har packat ner allt som ska med. För det vore ju inte roligt om jag råkar glömma något viktigt:S Ni kanske kan hjälpa mig att komma på saker som är bra att ta med när jag ska åka. Skriv en kommentar och hjälp mig ;) Skriver igen senare, för jag ahr mycket att göra just nu. Vi hörs då! Berätta vad ni ska göra idag? :)

puss & kram


duscha, packa, sova.

Gog kväll bloggen!
Hur har ni det, allt bra? Min dag har ialla fall varit ganska okej. Det känns bättre med alla arbeten som skulle vara klara nu innan och så:) Men är dock lite mer stressad nu när jag ska packa inför imorgon. Jag vet inte vad jag ska ta med mig:S Borde ta med mig massa godis, ifall jag inte gillar maten där;P Jag måste ju ha reserver. haha. Nu ska jag snart hoppa in i duschen tänkte jag. Jag känner mig inte speciellt fräsch, så en dusch skulle inte sitta fel. Sen efter det blir det packning för fulla muggar. Kläder, skor, godis ja massor ska ner i en liten resväska. Jag lyckas ju alltid plocka med mig för mycket kläder, som jag sen ändå inte använder. Helt i onödan proppar jag ner saker. Får försöka bättra mig och bara plocka ner nödvändiga saker;) Efter det blir det nog sängdags, beroende på vad klockan är och hur trött jag är. Men NU är det duschen som gäller, hej så länge!

puss & kram


Photo booth!

Igår hade vi lite tråkigt i skolan så vi gjorde det hela lite roligare med photo booth. :)
(klicka på bilderna för att se större)


puss & kram


Linda Forsell.

Hoppas du sitter och läser nu Linda, för jag skriver till dig;) Ja, som sagt jag fyller ju år om en och en halv vecka cirkus. Och jag tänkte ju ha en fest hemma hos mig, en STOR fest;) med mycket folk. Men jag har inte bestämt något helt än. Annars blir det förfest i stan hemma hos tobbe eller nåt och så drar vi ut någonstans sen efter. Fest blir det ju i vilket fall som helst! ;) Allt är bra med mig, jag åker ju till Polen imorgon, så det blir packning ikväll och skriva på projektinlämningen. Jag hinner väl inte träffa dig innan jag åker:( Men du får ha det bäst i Sverige, och festa inte för hårt utan mig! ;) I Polen blir det väl lite fest hoppas jag ialla fall:D Måste köpa hem något roligt också;)
Till er som läser bloggen, Ni får ha en underbar dag, här lyser solen och det är klarblå himmel här. Jätteskönt med vår i luften. Får sitta ute lite senare och njuta! Berätta mer om era vårtecken! :)

puss & kram


Sov så sött.

Godnatt alla mina härliga läsare!
Nu ska jag dra mig till sängen och slå en
signal till tobbe, för att sedan somna med hans
ljuva röst i mitt öra. Hoppas alla har haft en bra dag
och att våren kommer fram nu. Skriv gärna till mig och
berätta vad ni har sett för några vår tecken redan. :)
Sov så gott och dröm sött!

puss & kram


Saknar...

Tobbe =/
(klicka på bilderna)



& Gardaland

puss & kram


Diggit lektion

Hej bloggen!
Nu har APU:n börjat och här sitter ungefär halva klassen i skolan och arbetar med Diggit. Jus nu så känns det väldigt slappt, men får väl hoppas att alla blir klara i tid ialla fall. Känns rätt trist och sitta i skolan från 8 till 16.00 varje dag i två veckor:S Som tur är så åker jag till Polen på Onsdag och kommer hem på tisdag, så jag inte behöver vara med om det i två hela veckor. Fast det kanske blir detsamma när jag kommer sitta här de andra veckorna också. Tyvärr=/ Men så är det väl i vuxen livet, antar jag.. Nej, nu måste jag fortsätta arbeta. Hörs senare!

puss & kram

Godnatt.

Jag skriver godnatt nu, för jag ska stänga av datorn och strax lägga mig. Kan ni inte berätta om några roliga, hemska, mysiga drömmar som ni har drömt? Kan vara lite kul att läsa om det:) Jag kan ta en kväll och skriva och berätta om några drömmar jag har drömt:) Drömmar kan alltid vara roligt :)
sov så sött!

puss & kram


Först Parlamentet, Nu Beck - det tysta skriket

Det bästa med söndagar är när det är parlamentet och dirket efter det börjar Beck. Annars är en söndag nästan den värsta dagen i veckan, förutom måndag. Det är på söndagar man oftast gör sina läxor, är bakis, har inget att göra, inget på tv:n. Man har har bara tråkigt helt enkelt. Det är långt kvar tills nästa helg och imorgon börjar skolan/apu:n. Idag har jag ialla fall kunnat sysselsätta mig med att vara hos mormor och morfar, eftersom vi firade mormor som fyller 74 imorgon. Så det blev lite kalas hemma hos dem. Sen har jag spelat spel med mamma och pappa. Så jag har inte haft heelt tråkigt. Nu sitter jag framför tv:n och tittar på Beck. Hoppas att den är bra idag. Får hoppas på att tobbe ringer mig senare och pratar lite. Så jag får höra hur han mår nu. Han hade hoppat i backen i sälen och trillat på huvudet så han hade slått i. Och nu hade han ont i huvudet. Så vi får väl hoppas på att det blir bättre snart så han orkar åka hela veckan. Nej nu ska jag titta på Beck.
Tittar ni på Beck och vad tycker ni om det i så fall? :)

puss & kram


studentklänning?

Jag ÄLSKAR www.asos.com , hittade denna underbara klänningen och dessa snygga skor. Funderar på att det kanske kan bli min studentklänning. Jag är sååå sugen!


puss & kram


Promenad med Virus

Hej bloggen!
I helgen har det inte blivit så mycket bloggande och jag ber om ursäkt. Jag har haft fullt upp hela tiden. I går kväll var Linda, Lucas, Linnéa och Matilda här. Vi lagade tacopaj och spelade massa spel. Ett utav dem var Cluedo och där vann jag:D Vi spelade även kort, flirt/tecken/kotten vad ni nu vill kalla det;) Jag och Linda vann där! Även fast Lucas kom på vårat tecken så var vi oövervinnliga! Får berätta mer om igår kväll senare, nu måste jag gå ut med Virus innan han kissar på sig. Berätta om eran helg så länge, så har jag att läsa senare:)

puss & kram


my baby has left

Idag, imorse åkte Tobbe iväg. Suck, det känns som när de åkte till thailand all over again. Två hela veckor utan han:( Men som tur är så kommer jag att sysselsätta mig lite mer än vad jag gjorde när han åkte till thailand. Nu ska jag ju till Polen i en vecka som tur är:) Virus får stanna hemma hos min mamma och pappa undertiden och leka med katterna.

Ikväll blir det spelkväll med Linda med flera:) Det kommer att bli super roligt! Blir lite matlagning också, tror jag;) Tacopaj har vi pratat om :) Den lär bli lika god som vanligt. Ska ringa Linda sen och höra när alla ska komma och så. Vi ska vara här hemma hos mig:) Det kommer bli super mysigt! Nu ska jag hitta på nåt att göra innan jag ringer till Linda, vi hörs!


På bilden:
Linda & Evelina

puss & kram


Good night sweethearts, well it's time to go

Hej bloggen!
Nu är klockan 23.34 och det är dags för tobbe och mig att gå till sängs. Vi ska mysa lite nu innan han åker iväg:) han åker imorgon bitti, och sen träffar jag inte honom förän om två veckor exakt från imorgon, på min födelsedag. Bäst för honom att ha köpt nåt fint tills dess;) Nej, nu måste jag springa till sängen så man hinner mysa lite innan man somnar. Så godnatt alla, och sov så sött!

puss & kram

McDonalds Nästa!

Top model 3 står på tv:n och tobbe kom precis ut ur duschen. När han har klätt på sig är det dags att ge sig av till flötmatens värld, McDonalds! Idag har inte jag någon lust att ställa mig framför spisen och laga mat, och jag vet att det inte är någon idé att fråga tobbe om det heller. Så jag bestämde att vi ska käka donken. Det är gott, det går fort och igen, det är gott;) Senare ikväll vet jag inte än vad som händer, men jag antar att jag och virus ska åka hem till mamma och pappa. Eftersom Tobbe och ulle åker idag:( Kommer sakna tobbe så grymt mycket. Men det är väl bara att bita ihop. På onsdag åker ju jag till Polen och är borta en vecka. Jag får hoppas på det bästa, att vi har sjukt kul där nere :D Nej, nu ska jag åka och köpa flötmat :D Vad ska ni äta? :)

puss & kram

Asos.com

Hej bloggen!
Sitter hemma hos Kamilla i hennes lägenhet just nu och väntar på att åka och hämta tobbe 20 över 3 i skolan. I skolan idag hände typ inget. På våran graf-lektion satt jag och Linda och tittat runt på klänningar inne på www.asos.com . Hittade grmt snygga klänningar där som jag blev sugen på att klicka hit. Men just nu är det pengakassan som bestämmer, och där finns det inte mycket att hämta. Tyvärr. Ialla fall, nu ska jag va social mot Kamilla tänkte jag :) hörs sen!

puss

God kväll!

Jag får väl börja med att be om ursäkt för att jag inte har bloggat något idag. Men det är så här att jag har suttit i skolan från 8 till kvart i 12. Sen bar det av till lärcenter, där vi fick höra på personer som pratade om olika högskolor och universitet runt om i Sverige. Det var slut vid halv 3 och sen åkte jag kamilla, lelle och matilda till Willys för att handla mat till våran matlagning. Vi skulle laga mat för att prova på 3 olika lätta måltider. Vi ska skriva om det i Diggit sen. När vi hade handlat klart åkte vi hem till Kamilla för att börja förbereda. Men var inte där så länge, för då skulle jag köra Kamilla på ett möte på hennes jobb. Men vi skulle börja med maten. Så jag och lelle satte igång med att skära grönsakerna till pasta & bacon salladen. Vi gjorde också en pizza. Vi köpte ett pizza kitt. Och i det innehöll det en färdigrullad pizzadeg och tomatsåsen. Så vi rullade upp pizzadegen på plåten och la på tomatsåsen och la på våra utvalda ingredienser och satte in den i ugnen. Den var klar sen efter 20 minuter i ugnen. Nej, förlåt jag orkar inte berätta hela historien om när vi lagade maten. ;P Så jag hoppar till när lelle åkte hem. Nej just det, tobbe kom där under matlagningen också;P haha sen åkte ialla fall lelle hem, medans jag, tobbe och kamilla åkte till malin för att hämta upp henne. Vi hade bestämt oss för att röka vattenpipa, bara sådär. Så vi fick åka till en affär på wetterlin för att köpa tobaken. Sen när vi kom till kamilla satte vi igång med vattenpipan som vi satt med ett braaa tag. Sen fick vi för oss att spela alias. Vilket var en jättebra idé. Kvällen blev kanon och vi hade jätteroligt. Det blev många roliga kommentarer, men det är ingen idé att skriva här, för det blir ju internskämt ;) Jaja, ialla fall, efter det drog vi alla hem och nu sitter jag och tobbe i soffan hemma hos honom igen. det var lite kortfattat om min dag:) Hur var er dag idag då?, Min var super :)
Nu ska jag gå och sova, Godnatt.

puss & kram

tänka på refrängen

Godnatt bloggen!
Nu är klockan 21.00 och om jag ska orka gå upp imorgon bitti, så är det dags för mig att tänka på refrängen. Sängen och tobbe kallar där uppe. Ska bara äta upp min apelsin, och borsta tänderna. Sen är det bara för mig att häva mig över både tobbe och sängen:) Sov så gott mina läsare! Sweet dreams!

puss & Kram

Skola igen, stress igen

Hej bloggen!
Var i skolan idag ialla fall, iofs så var denna dagen inte speciellt seriös. Vi började med Diggit. Diggit är våran skoltidning för er som inte vet. Ialla fall, på den lektionen så spelade jag, matilda, Jinda och camilla rappakalja, eftersom att vi ska skriva om "Diggit testar" och just idag så testade vi spel. Imorgon kanske det blir ett nytt spel. Ialla fall, vi blev inte klara på Diggitlektionen, så vi tänkte fortsätta på våran Graflektion, vilket vi hade fått om inte SYO-guiden skulle komma och prata då. Suck. Satt och lyssnade på han, i evigheter, kändes det ialla fall som. När det väl var slut så gick vi in till Graf-salen igen för att spela klart. Men så klart, vi blev inte klara då heller. Vi skulle då ha Eva-Lill på våran sista lektion, och vi tänkte att vi kanske kunde få spela klart på den lektionen. Så vi tog ett snack med henne, men ah. Hon sa att vi fick göra vad vi ville, men vi skulle få frånvaro om vi inte var där. Så det var bara för oss att sätta oss och lyssna på henne. Så skulle vi kolla på en film som skulle hålla på i 30 minuter. Gött tänkte jag, då kan man sova. Men då CP:ar filmen, så vi kunde inte se den. Men istället för det, så fick vi sluta, HALLELUJAH! Det var bara för oss att pallra oss in till graf-salen igen för att spela klart, och några minuter senare. Matilda vann! Grattis! :) Efter det var det dags för ett möte med Lena, min handledare på APU:n. VI pratade om vad vi ska göra för projekt och tider och sånt. När mötet var klart åkte ja och tobbe till vårdcentralen för att kolla upp vad det var för fel med mig. Jag tar en nummerlapp för att vänta, när det blir min tur säger jag, jag ska till läkaren 14.20 och hon slår in mitt personnummer och säger, du ska till sjuksyster(med ett litet katigt svar). MEN HERREGUD SPELAR DET SÅ STOR ROLL ELLER? aja, tänkte jag och gick upp för trappan till den röda soffan för att vänta på sjuksyster! Hon ropar in mig och vi går in på hennes rum. Hon tittar med en ficklampa i munnen och säger att hon tror inte att det är körtelfeber iallafall, vilket jag inte trodde heller. Sen kör hon ner en lång tops i halsen på mig så jag nästan spydde. Men Så klart så var hon inte klar, hon tog bara på den ena sidan, så det var bara för mig att förbereda mig för topsen igen och en härlig kväljning igen. När hon var klar sa hon åt oss att gå ut till den röda soffan igen. Det skulle ta 5-10 minuter innan jag skulle få svar. Som sagt, 5-10 minuter senare kom hon ut och sa att det inte var nåt fel på mig. Tack och lov, det hade jag inte hunnit med nu. Efter vårdcentralen åkte vi till banken för att beställa pengar som jag ska ha med mig till polen. Men sån tur ska jag väl inte ha, nej, det var försent, de får de pengarna nästa torsdag och då har jag redan åkt. Sen bar det av hem till min mormor och morfar för att prova "provklänningen" som mormor har sytt till mig i ett lakan. Den blir perfekt, precis som jag vill ha den. Sen när hon är helt klar med lakanet så kan hon börja sy i det riktiga tyget. Härligt, det känns på god väg nu!:) Efter mormor och morfar åkte vi till coop för att köpa frukt, ost, mjölk och baguetter. Sen tankade vi och nu sitter vi här hemma hos mamma och pappa igen med varsin dator i knät. Ungefär en helt vanlig dag;)

Berätta, hur har eran dag varit? :)

puss & kram


Sista gången jag skriver detta nu!

Är ni snälla allihopa och skriver till detta inlägget om ni har fått svar utav mig, när ni har kommenterat något på min blogg? Det är sista gången jag skriver detta, och om ni inte får några svar, så får ni skylla er själva för att ni inte har skrivit det till mig;P och behöver veta det så jag inte svarar i onödan. Jag vill ju inte att ni ska tro att jag struntar i era kommentarer. Jag älskar att få kommentarer och blir lika glad varje gång någon skriver någon kommentar, fortsätt med det! :) Men som sagt, om ni inte har fått svar utav mig, så skriv det här, och även om ni  har fått svar så skriv det också! :)

puss & kram


Den rätte för Rosing.

Sitter hemma i soffan och tittar på tv, idag igen. Jag vet, en riktigt soffpotatis, men vad ska man göra då när man är sjuk? Finns verkligen inget att göra. Spelade spel förut med tobbe, det är ju ialla fall något annat. Men i alla fall nu sitter jag framför tv:n och tittar på Den rätte för Rosing. Jag tycker det är så roligt att det är en 19-åring med och tävlar fortfarande om  att vinna Lindas hjärta. Han är ju riktigt söt, men egentligen. Lindas dotter är 15 år i år. Hon skulle lika gärna kunna vara ihop med honom. Han är säkert charmig, snäll och mogen för sin ålder. Men vad skulle hennes dotter säga om det? Jag skulle nog inte tycka att det är okej att min mamma (om inte hon var gift) skulle dejta en kille som är 4 år äldre än mig:S Det skulle aldrig funka. Så Rosing, jag tycker du ska ta någon utav de andra, som är lite mer i din ålder. Eller vad tycker ni därute mina läsare? :)


Bild tagen ifrån http://kanal5.se/web/guest/rosing

puss & kram


Som sagt!

Är ni snälla allihopa och skriver till detta inlägget om ni har fått svar utav mig, när ni har kommenterat något på min blogg? Behöver veta det så jag inte svarar i onödan. Jag vill ju inte att ni ska tro att jag struntar i era kommentarer. Jag älskar att få kommentarer och blir lika glad varje gång någon skriver någon kommentar, fortsätt med det! :) Men som sagt, om ni inte har fått svar utav mig, så skriv det här, och även om ni  har fått svar så skriv det också! :) Ha en bra kväll, så hörs vi senare ikväll :)

puss & kram


Följ min blogg på bloglovin! :)

Följ min blogg på bloglovin, så följer jag din + så länkar jag dig på min bloggsida:) Börja följ mig och skriv till mig att du följer mig och skriv ditt för och efternamn också, så jag kan länka dig, så följer jag dig! :)
Bloglovin.com

Nu ska jag ta och städa lite, sen bär det av att hämta tobbe i skolan och sedan hem till mamma och pappa igen. Blir promenad med virus senare också. Och imorgon blir det vårdcentralen. Usch, hatar sånt :/ Men vill jag bli frisk, så mpste jag! Det är väl bara att bita ihop, bli tittad på och kanske få nån medicin.
puss & kram

Har ni fått svar?

När ni har kommenterat mina inlägg, har ni fått svar utav mig då?, jag har svarat i min mejl, men vet inte om det har kommit fram? Skulle vara bra att veta om ni har fått mina svar, så ni inte tror att jag struntar i er :) Så skriv gärna till mig om ni har fått svar eller inte! Ha en bra dag mina läsare! :)


puss & kram

Tisdag - Bokat tid

Idag blev det ingen skola för mig heller. Mamma ringde till vårdcentralen imorse, och senare ringde de mig och frågade vad det var för fel. Jag berättade om mina vita fläckar på halsmandlarna och febern igår kväll. Så jag fick en tid imorgon 14.20. Får hoppas att jag får en dunder medicin så jag blir frisk tills nästa vecka när jag åker till Polen.
Igår åkte jag, tobbe & virus ut till mamma och pappa igen. Där drack jag tonvis med varm oboy. Skönt för halsen, och gott också:) Får väl försöka att inte prata något mer nu, så att det inte skadar halsen. Inte för att jag tror att jag skulle klara av att vara tyst så länge, men ändå. ;P Ska snart köra tobbe till skolan. Sen blir det för mig att bara ta det lugnt.
vad händer i veckan hemma hos er?

puss & kram

Boring

Hej på er!
Här sitter jag i soffan med en klubba i munnen, och har hur tråkigt som helst. Måste städa lite, men har ingen lust alls med det. Idag har det varit en väldigt tråkig dag, har inte orkat göra någonting. Lyckades ialla fall göra lite mat åt mig förut, kyckling & strips. Nu sitter jag och tittar på scrubs, vääääldigt bra program. Alltid uppskattat! Tänkte ta mig en dusch nu också innan jag ger mig iväg för att hämta tobbe på tågstationen. Satt och lekte i photoshop också, eftersom jag har haft tråkigt, och så här blev det.

Hur har eran dag varit ? :)
puss & kram

Måndag - feber & böld ?

Hej bloggen!
Igår kväll märkte jag att jag inte kände mig så bra. Jag hade förmodligen feber, för jag kallsvettades och var så där öm i kroppen som man brukar bli när man har feber. Sen kändes det som om jag hade en böld på halsen, men när jag tittade i munnen i morse, så såg jag hur svullen min högra halsmandel var. Jag har aldrig sett den så stor:S Det var skit äckligt, funderar på om jag ska ringa vårdcentralen, för jag har ju varit förkyld, sjuk nu i nån vecka. Och förr förra året i september och förra årets nyår hade jag förmdligen halsfluss, och om man har haft det tidigare så kan man få det lättare igen. Jag hoppas verkligen att det inte är det, för det orkar jag inte ha igen=/ Jag får ta och kurera mig nu så att jag blir frisk så snart som möjligt! Nog om mig själv, hur mår ni?
puss & kram

Anonym ?

Någon som precis skickade att jag skulle lägga till dig på bloglovin, vem är du? du skrev en kommentar till mitt inlägg om beck filmen, behöver veta vem det är jag ska lägga till, tacksam för svar så fort som möjligt:)

puss & kram


Beck - den svaga länken

Klockan har nu slagit 21.00 för några minuter sen, men i alla fall;) Ska titta på Beck nu, får se om det blir hela eller inte. Jag är så trött så jag lär väl somna i soffan närsomhelst;) Men Tobbe kommer förmodligen ringa och väcka mig senare när han kommit fram i Lund. Han sa ialla fall det, så det är bäst för han. Men jaja, tjata är det som jag är bäst på, men jag hinner inte mer nu, ska sätta mig in i beck filmen nu, så jag fattar den;) Ha en bra kväll alla!
puss & kram

Feber ?

God kväll bloggen!
Ligger på soffan och tittar på One three hill, med världens jävla huvudvärk + så känns det som att jag börjar få feber. Jag känner mig så där kallsvettig, jobbigt nog. Imorgon börjar sista veckan innan APU:n och jag har hur mycket som helst att göra. Det jobbiga är att jag har så himla svårt att konsenrera mig när jag inte mår bra. Får nog ta och lägga mig tidigt idag, fast jag egentligen vill se på beck. Imorgon måste jag till banken också och beställa pengar. Ska ju till Polen onsdagen vecka 12. Nej, förlåt huvudvärken bestämmer just nu, så det blir ingen mer dator för mig. Så Sov gott sen och dröm sött:)
puss & kram

kebabrulle & cola

Idag har jag varit lite bakis, men det är såna smällar man får ta när man är ute och festar på kvällarna. Men med en kebabrulle i ena handen och en cola i den andra så går bakfyllan som en smäck ;) Igår kväll som sagt, festade jag med Linda & Matilda med flera. När vi var på väg till förfesten upp i huset där lägenheten vi skulle till låg så var det en väldigt mysko ingång, kändes som en källar ingång. Sen i trapphuset såg det ut som värsta våldtäckts huset, as äckligt, och christian( en kompis) berättade då att det bodde en knarkare i en utav lägenheterna där, och det förstod man nästan. :S På en dörr såg det ut som att det hade varit inbrott där. As läskigt hus var det verkligen. Men som tur var så såg inte själva lägenheten som vi var i, ut så. Förfesten var som vanligt lite seg i början men blev bättre efter några cider. Sedan efter några timmar gav vi oss iväg mot terrassen. Eller ja, vi delade på oss. För Marcus, Christian & Mikael vill gå till mingus och vi andra ville till terrassen. Så vi splittrades och vi gick in till terrassen. När vi kom in behövde jag gå till toaletten direkt. Så det blev till att stå i kö en stund till toan. Men tillslut kom i in. Sen var det dans på dansgolvet och skaka lite rumpa. Sen blev det liveband Rydell & Quick och väldigt mycket folk och hur trångt som helst. Men det blev lite mer dans och hoppande sen behövde vi luft, för det fanns ju inte så mycket utav det inne i folkmängden. Träffade även min brorsa Christian inne på Terrassen. Han ville att jag skulle sitta på hans axlar, vilket jag gjorde och dansade med honom ute på dansgolvet medans jag satt på axlarna. Det var riktigt roligt;P Sen fångades jag på bild med linda & matilda två gånger och sen ville christian att fotografen skulle ta kort på mig och han när jag satt på hans axlar, så det blev bara för mig att hoppa upp och sätta mig. Jag lägger ut bilder sen när de kommer upp på deras hemsida. ;)
Senare när det var slut så bestämde vi att vi skulle ha efterfest där vi hade förfest, men det blev inte riktigt så. Vi drog till en pizzeria, för de var tvungna att äta det så klart. Men jag hann nyktra till på vägen till pizzerian så jag ville dra hem. Ringde efter skjuts och åkte hem. Kom hem vid halv 3, 3 nåt sånt. Men det blev en lyckad kväll igår igen som tur var:)
Nu ska jag snart köra tobbe till tågstationen, för han ska iväg. Så det blir för mig att sova själv inatt:( Men jag får väl åka och köpa lite godis och titta på beck ikväll, så klarar jag mig nog;)
puss & kram

Söndag - Länkad.

Godmorgon eller ja, god eftermiddag bloggen!
Var ju ute och festade igår igen. Och det blev en helt okej kväll igår också :) Men jag skriver om kvällen igår senare, för jg måste gå ut med tobbe & virus och hämta bilen nu som är på andra sidan stan;P Hörs senare :)

Ville bara säga att jag ska börja upp länka er som följer min blogg. Så folk som läser min blogg kommer att se er och klicka vidare till er, bra va?:) Så jag vill att ni som följer min blogg med bloglovin skriver till mig, eran adress till bloggen och erat för- och efternamn :) Hoppas ni blir nöjda och det kanske blir fler som vill följa min blogg då.? :) Jag hoppas på det bästa och for so long så får ni ha de bäst! :)

Klicka gärna på mina annonser också, det uppskattas:)
puss & kram

Lördag - Städ- och festdag.

Hej bloggen!
Har inte hunnit blogga idag tyvärr. Har varit hemma hos mamma och pappa sen igår. Och idag har jag och tobbe städat mitt rum. Det blev jättebra tillslut. Mamma var riktigt nöjd. Hon har tjatat så om att jag ska städa mitt rum så fort jag kommer hem till dem. Men... Jag har aldrig ork (A). Men idag blev det ialla fall av. Hoppade nyss in i duschen, för jag ska iväg på fest idag igen. Har blivit väldigt mycket festande nu det sista. Får hoppas att det blir en kanon kväll till! Men med Linda kan man ju nästan vara helt säker på att det bli det ;) Vi är ju partypinglorna så det skriker om oss ;P Men jaja, tybärr så hinner jag inte sitta här mer nu, ska strax iväg;P Ha en super bra kväll alla mina vänner:)

puss & kram

Settlers vs Snakes on a plane

Nu står det mellan att titta på Snakes on a plane eller spela Settlers. Jag vet att jag är en väldigt dålig förlorare + så förlorar jag nästan jämt på settlers. Men det är ju såååå roligt;P Jag måste bara spela det. Tobbe tycker dock det inte är lika kul, då vi tjatade ut det genom att spela det flera gånger om dan när jag fick det. (förlåt) ;P Men han brukar ställa upp ibland ändå. Och nu när vi inte har spelat det på ett tag så går det nog bra :) Jag måste nog slita mig från datorn nu ialla fall annars kommer det inte händå något. Då blir det att tv:n visar discovery channel (som tobbe älskar) och jag sitter här och kan aldrig bestämma mig. Men Nej, nu måste jag ta det svåra beslutet... Jag frågar tobbe ;P
Evelina säger: "Vill du se Snakes on a plane eller spela setllers?"
Tobbe (snabbt svar): "Settlers!"
Så det blir nog settlers ialla fall ;) Ha en bra kväll läsare!

puss & kram

Vad händer eller?

Det går INGENTING bra på tv:n, tobbe är ute och mekar med sin bil och jag sitter här och har jätte tråkigt. Snälla hjälp mig att hitta på nåt kul att göra. Jag kanske ska komma på någon rolig tävling eller något. Då har jag ju ialla fall något att göra. Fast jag får iofs en väldigt bedjande min utav Virus just nu. Och plus att han låter lite så där försiktigt. Han vill gå ut, det märks direkt. Får väl ta en litet tur med honom, och sen får vi väl se om det blir något brädspel eller någon bra film. Jag återkommer med mer inofrmation senare. Ha det bra så länge!


puss & kram

Länkad.

Hej igen bloggen!
Ville bara säga att jag ska börja upp länka er som följer min blogg. Så folk som läser min blogg kommer att se er och klicka vidare till er, bra va?:) Så jag vill att ni som följer min blogg med bloglovin skriver till mig, eran adress till bloggen och erat för- och efternamn :) Hoppas ni blir nöjda och det kanske blir fler som vill följa min blogg då.? :) Jag hoppas på det bästa och for so long så får ni ha de bäst! :)

Klicka gärna på mina annonser också, det uppskattas:)

puss & kram
evelina

Fredag - Top model 3

Sitter hemma i soffan med virus bredvid mig och tittar på top model 3. Det är så kul att kolla in andra när det blir konflikter, nästan hela tiden. Och det är roligt att se andra när de står som modeller. Att se förändringen på folk. Jag menar, på bilderna ser de ju inte ut som de gör i verkligheten. En del som är med är inte snygga alls. Men blir tillslut snygga på bilderna. Snart blir det billys nya pizza som käk också. Härligt att få lite gratis mat ibland, gratis är gott. Jag och tobbe var inne på PA:s (ica) och fick med oss 4 stycken pizzor som de delade ut gratis. Schysst! Och GOTT förhoppningsvis. Gratis är ju nästan alltid gott ;) Nu ska jag käka iaf. Skriver snart igen!

puss & kram
evelina

Födelsedagsbarnen.

Det är nu 23 dagar kvar till min och Jimmy (vän & klasskompis) födelsedag. Snart så, är sugen på att få öppna lite presenter nu;P Om jag nu får något det vill säga (A). ;) Hoppas det blir en bättre dag än förra året ialla fall, den var hemsk.Men funderar ialla fall då på att ha ett partaj, så vi får väl hoppas på att vädret blir kanon, och allt annat :) Ska gå och lägga mig nu förövrigt, så godnatt & sov sött!


(på bilden, jimmy & jag)

Förövrigt så åker jag till Polen vecka 12, kan nog bli en del festande då också:D Härligt, och sen så blir det Cypern, Ayia Napa vecka 19, ska bli så jädra härligt! :D Party all night long with the girls! :D Här får ni en sommarbild på mig. När jag var i Italien förra sommaren. :)


puss & kram & godnatt
evelina

Torsdag - ...

Idag har inte precis varit den bästa dagen i mitt liv, därför har jag inte suttit här och skrivit. Jag har inte orkat och knappt haft någon tid till det. För det första så har jag haft bakfylla efter kvällen igår. Sen har jag haft lite bråk med tobbe. =/ Vilket var inte roligt alls. Mardrömmen.. Sen så har det varit lite stressigt med projektarbetet så satt i skolan till 17.00. OCh nu sitter jag hemma i Tiarp igen. Virus blev jätte glad för att vi kom. Förlåt, men ska försöka bli normal när det gäller skrivandet imorgon igen. Nu ska jag kurera mig. Ha det bra!

puss & kram
evelina

FEEEEEST :D

Ville bara säga hejdå innan jag drar iväg på förfesten. Det lutar åt en kanon kväll detta. Får iallafall hoppas på detta! TJOHOOOO!! Jag börjar redan bli redo :D Måste skynda mig nu ! Ha de bäst!

puss & kram
evelina

Studentfest - 100 dagar kvar till studenten, för skövde !

Nu var det dags igen då. Fest ikväll igen. Vet inte om det är jättebra idé att jag går ut egentligen, eftersom att jag är så himla förkyld. Jag lär ju aldrig bli frisk om jag ska hålla på och festa så här hela tiden ;P Men det är ju ändå studentfest, och studenten händer ju bara en gång i livet och studentfesterna också. Så det blir väl bara för mig att göra mig i ordning och sen pallra mig iväg hem till min bror, där vi ska förfesta. Härligt att ha typ 50 meter till tågstationen sen. Man har ju ingen lust att gå hur långt som helst i slask och trökigt och kallt väder. Nej, det ska vara bekvämt! Försökte sova en stund förut också, men lyckades inte så bra. Jag låg kanske uppe i sängen i 20-30 minuter sen var det inte kul längre. Jag slängde på mig tobbes stora mjuka, sköna tröja och gick ner med. Blev as mysigt det med. Tobbe gillade det också, han tyckte det såg ut som jag gick omkring naken under tröjan. Men nope, har trosor och bh på. Men har ialla fall inte studsat omkring överallt, så jag har ju i princip vilat, kan man ju säga. Nej, nu måste jag sluta. Hinner inte sitta här. Ska ringa massa samtal och sen hoppa in i duschen. Så ha en bra kväll, för det ska jag ha!

puss & kram
evelina

Onsdag - förkylning

Sitter i mac-salen just nu och kollar in facebook på matildas dator. Vi funderar på om det var en äkta möhippa i lördags ute på terassen. På ett sätt verkar det som det var det, men på ett annat så verkar det inte det. Sitter även här med världens jobbigaste förkylning. Verkar aldrig gå över. Snoret rinner och känns som att jag kommer få feber snart också. Hatar att vara förkyld. Vill vara fullt frisk. Speciellt om jag nu ska ut ikväll. Men får väl se om det blir så. Beror helt på hur jag mår senare och vilka som ska ut. Nu hinner inte jag skriva mer, men ni kan få se en illustartion som jag inte är klar med än. Men på börjat. Blev visst inte så, gick inte att ladda upp en bild. Så nu är jag RIKTIGT irriterad!..

puss & kram
evelina

Klippt och skuret.

Klippte mig vid halv 4 idag. Som tur var så tog hon inte så mycket, det blev perfekt! :) De slitna topparna är nu borta och jag får nog ta och börja klippa mig oftare så att mitt hår inte blir så Himla slitet som det var nu. Det känns ialla fall skönt nu att det är klippt. Nu får det blir färgning/ slingning snart också. Min utväxt som jag har just nu ser för jävlig ut. Men, suck, så sliter färgning och slingning så himla mycket på mitt hår tyvärr. Men det ska nog bli av någon gång nu i veckan ialla fall. :) Have a nice evening!

puss & kram
evelina

Tisdag - första lektionen

Det är tisdags morgon och det är första lektionen. Jag har redan tröttnat och vill hem igen. Vet knappt vad vi håller på med, men vi har fått ett häfte om något och sen ska vi svara på några frågor. Hinner inte skriva så mycket mer nu, jag får nog bara skit om jag sitter här, sorry. Skriver igen senare!

puss & kram
evelina

Sussa sött.


K
lockan slog precis 23.12 och det är dags för mig att gå och lägga mig. Skönt att ialla fall ha sov morgon till 10 imorgon. Sen vid halv 4 ska jag klippa imorgon. Men bara toppa det lite, hoppas hon inte tar för mycket som hon brukar göra. Och ändå går jag dit? konstigt, men jag tycker hon klipper bra annars så ;P Det blir snyggt, men lite för kort. Nu ska jag banne mig spara till långt tänker jag varje gång. Men sen så blir det kort igen hos frissan. Nej, skärpning på mig! Nu får jag säga till på skarpen!

aja ialla fall. Tobbe och jag var hos min mormor och morfar idag. Mormor ska sy min balklänning. Vi får hoppas att den blir precis som jag vill ha den :) Vi var där med mönstret så hon kan börja sy :) Hon mätte lite på mig och sen var hon klar. Nu har jag lagt min balklänning i hennes händer. Hon ska först sy i ett lakan så att det blir som jag vill ha det. Sen kan hon sy den igen, fast i mitt riktiga tyg. Det är bra att hon ska sy den i ett lakan först. Så om det blir fel så gör det ju inget. Då är ju mitt tyg fortfarande helt:) Nej, läggdags var det ja! Godnatt!

puss & kram
evelina

Nelly.com

Nelly.com är en av de bästa hemsidorna någonsin. Jag älskar nelly, de har alltid något som jag vill ha!

puss & kram
evelina

Måndag - studiedag

Härliga studiedag! Det behövdes verkligen nu med en lång helg. Men imorgon blir det hard work igen i skolan. Det är projektarbetes tid och inte mycket tid kvar nu. Det är redovisning på fredag. Vi får väl se hur det går. ;P
Nagel bitning - Tips med att sluta bita
Mina naglar har alltid försvunnit pga att jag har alltid bitit på dem. Men jag avskyr det. Jag vill ha fina vackra naglar. Speciellt nu till studenten och balen. Jag använde Non stop, men det funkade inte för mig och det smakade verkligen jätte äckligt. Mitt tips är att måla naglarna i någon snygg färg eller kanske genomskinlig färg. Det funkar ialla fall för mig. I stället för att bita på naglarna så målar jag dem och efter några timmar skrapar jag bort färgen. Jag måste sysselsätta mig med mina naglar och det funkar jätte bra med att måla dem och sen när jag blir rastlös skrapar jag bort det. Mina naglar håller redan på att bli längre. det är ialla fall mitt tips till er. Hoppas det funkar ;)

puss & kram
evelina

Söndag - 1 Mars.

Nu är det 27 dagar kvar till min 19:e födelsedag. Den 28 mars blir det brakfest med mycket alkohol :) Skönt att jag fyller en lördag för då kan jag fira samma dag! Härligt! Nu räknas jag ner.
Fick precis en mysig puss utav Tobbe. Härligt att få lite kärlek. Det förtjänar jag efter att ha kört han och mattias till kinnarp tidigare idag. Och hämtat dem också förstås. Nej, nu blir det nog läggdags närsomhelst. Vi gäspar ikapp nu. Haha. Sova är nog vad vi behöver, även fast jag sov så länge idag. Fast jag har kommit på att ju längre man sover ju tröttare blir man. Man ska sova ungefär 8 timmar, då blir man pigg. Men sover man 11-, 12-, 13-timmar som jag, så blir man trött hela dagen. Men jag måste bara sova länge, jag kan inte sova i bara 8 timmar. Det funkar inte för mig. Jag kan inte gå upp klockan 9 på morgonen. Det funkar bara inte. Ialla fall. Nu ska jag gå och sova. Godnatt!

puss & kram
evelina

Bakfylla och Tv

Hej underbara läsare!
idag har det varit en bakfylla-dag. Sov till 13.00 och har tagit det lugnt hela dagen lång. Det har blivit en lugn dag, eftersom det var full fart igår kväll. Vi har ätit riktigt god mat och tittat på tv och bara tagit det lugnt helt enkelt. Nu sitter vi, Ulle, tobbe & jag i soffan framför tv:n och tittar på Parlamentet. Klockan 21.00 blir det Beck och den japanska shungamålning. Becks granne är ju helt jävla underbar. "Ska du ha dig en stänkare?" Helt jävla bra! Beck filmerna är bra i sig. Det är skönt att sitta framför tv:n på söndagar och titta på en spännande Beck film. Nu är parlamentet igång igen. Hej så länge!

puss & kram
evelina

Söndag - hjälp mig

Jag vill gärna ha lite tips om hur jag kan förbättra min blogg. Så skriv gärna något som jag kanske ska ha med, kanske tävlingar osv. Jag är öppen för förslag! Så skriv på och var inte fega! Snälla hjälp mig med det, jätte tacksam! Jag kommer att lägga upp era bloggar som länkar på min sida om ni hjälper mig! :)
puss & kram
evelina

En härlig lördag kväll

Igår var det fest på terassen med förfest hemma hos Marcus. När vi kom var stämningen på låg nivå, men när alla väl hade fått i sig lite att dricka så blev det genast prat, skratt och lite dans! Förfesten blev lyckad tillslut, och vi var sedan på väg mot terassen, efter att Marcus pappa hade kommit hem. På väg mot terassen gick vi förbi Rickard för att lämna av lite dricka som vi hade kvar. Han var dock inte hemma, men hans kära mamma öppnade åt oss och lät oss ställa våran dricka där, Tack! På väg mot terassen igen och väl där var jag tvungen att springa iväg och ta ut pengar eftersom smarta-jag inte hade gjort det innan. När jag sedan hade tagit ut pengar och tänkte ställa mig i kön in märkte jag att jag hade glömt mitt lägg :S SMART! Jag ringer hem till tobbe och hör med honom om han kunde komma med mitt lägg, men nej. Det kunde han ju inte. Jag fick prata med Ulle och hon skötte snacket med vakten så jag fick komma in till slut ialla fall, Tack vakten! Väl inne på terassen hade jag en hej dundrande kväll och den blev riktigt lyckad. Tack för igår alla som var med!

puss & kram
evelina

RSS 2.0
Test