Party all night long

God kväll mina läsare!
Ska om 45 minuter åka iväg till en förfest hemma hos marcus :) Jag ska dricka sprit och ha en herre jävlans bra kväll! Senare blir det terassen och träffa vänner som jag inte sett på år och dar, förhoppningsvis. Jag hopas iallafall på att ha n jättebra kväll ikväll, det hoppas jag att ni kommer att ha också! :)

puss & kram
evelina

Mot Falköping

Nu blir det strax att ge sig av in till Falköping igen. Ska träffa Rickard och tjöta skit med honom, det var länge sen nu. Det blir nog en del tjöt! Blir nog fest ikväll också, ska bli skit kul hoppas jag :) hoppas på att träffa lite folk som man inte träffat på länge nu! Dansa loss lite och ge gärnet ! :D Jag skriver igen sen!

Jag vill gärna ha lite tips om hur jag kan förbättra min blogg. Så skriv gärna något som jag kanske ska ha med, kanske tävlingar osv. Jag är öppen för förslag! Så skriv på och var inte fega! Snälla hjälp mig med det, jätte tacksam! Jag kommer att lägga upp era bloggar som länkar på min sida om ni hjälper mig! :)

puss & kram
evelina

Lördag - vilken härlig dag

Det blev en promenad i trädgården och upp till korsningen. Vilket härligt väder det är idag! Nu är det verkligen på väg att bli vår, äntligen! Här hemma är det 10 plusgrader så jädra skönt! Det kanske blir en sväng till Ekedalens bokskog om en stund. Där lär det ju vara sjukt fint nu när det är sånt här väder! Här får ni 3 härliga bilder som är tagna alldeles nyss :)



Jag vill gärna ha lite tips om hur jag kan förbättra min blogg. Så skriv gärna något som jag kanske ska ha med, kanske tävlingar osv. Jag är öppen för förslag! Så skriv på och var inte fega! Snälla hjälp mig med det, jätte tacksam! Jag kommer att lägga upp era bloggar som länkar på min sida om ni hjälper mig! :)

puss & kram
evelina

fredag - tv i fulla drag

Fredagkvällen spenderas hemma i soffan hos mamma och pappa. Härligt med långhelg, eftersom jag är ledig på måndag! :) Tobbe är ute i garaget och mekar med bilen, medans jag sitter inne i värmen framför tv:n. Just nu är det Så ska det låta på 1:an som är populärt här hemma. Rätt gött att lyssna på när de sjunger och skämtar i tv. Det är härligt med en ganska lugn fredag, eftersom imorgon så blir det nog fest för fullt! Man ska ju ut med partypinglan Linda mfl :D Då lär det ju hända nåt kul, som alltid! Det är härligt med ett underbart kompisgäng som man har kul ihop med på fyllan;P Vad händer för er där hemma annars då?

puss & kram
evelina

I väntan på Tobias

Sitter här hemma hos tobbe och tittar på vänner med värmefläkten på i fulla drag. Medans jag väntar på att klockan ska slå kvart över 3 så jag kan åka och hämta tobbe på skolan. I alla fall, Vänner är bäst! Alla spelar så jädra bra roller. Alla passar så bra för rollerna, det är helt sjukt. Älskar den serien. Jag vill gärna ha lite tips om hur jag kan förbättra min blogg. Så skriv gärna något som jag kanske ska ha med, kanske tävlingar osv. Jag är öppen för förslag! Så skriv på och var inte fega! Snälla hjälp mig med det, jätte tacksam! Jag kommer att lägga upp era bloggar som länkar på min sida om ni hjälper mig! :)

puss & kram
evelina

Fredag - kanonkul!

Här sitter jag och Linda i mac-salen och har Graf. Det händer inte så mycket som vanligt. Alla går runt och kollar vad alla andra gör. Det händer ingenting som vanligt dvs. Linnéa är grym i illustrator och själv är man bara amatör efter 3 år. När man tittar runt här så ser man en del i klassen jobba flitigt, medans en del sitter vid bilddagboken eller youtube och gör inget. Haha en vanlig dag på media. Själv försöker jag komma någon vart med Sista stora graf uppgiften. Yeeey, det går ju framåt, eller inte;P Vaknade av en härlig vår dag imorse. Det kändes faktiskt rätt okej att gå upp när man såg solen lysa utanför. Härligt, våren är på väg! Detta lär bli en kanonkul dag och helg! Och imorgon blir det fest!

evelina & linda - Kanonkul!

evelina

puss & kram
evelina


Godnatt.


Det är dags för mig att dra mig till sängs nu. Godnatt & sov så sött!

puss & kram
evelina


Sveriges värsta bilförare


Tittar på Sveriges värsta bilförare för tillfället. Det ärhelt sjukt vad dåliga dom är på att köra bil, jag fattar inte hur de kan ha fått körkort. Tycker inte ni att det är konstigt att de har fått körkort? Skriv gärna till mig och diskutera!


puss & kram
evelina


Stockholm 09, februari och skymning faller



puss & kram
evelina


Högklackat - för korta människor


Vill ha ny skor!
Som dessa snygga Finella från Nelly.com, 399:-


puss & kram
evelina


Torsdag - en smula vår i luften

Det är torsdag eftermiddag och vädret är mulet. Tittade på vädret förra helgen och då sa de att det skulle bli plus grader nu till helgen, YES! Äntligen! Det är så trist när det är snö och det bara blir mer och mer. Men nu de senaste dagarna har man ändå känt på mig att det är lite vår i luften. Vädret är mildare och snön smälter bort från gatorna. Härligt. Har tröttnat på vinter nu.  Ursäkta förresten för att jag inte skrev något mer igår efter promenaden. Jag satte mig inte vid datorn för tobbe använde sig utav den. Sen blev det att jag gick och la mig i tobbes säng för att läsa en bok. Men jag läste bara typ 3 sidor. Sen tröttnade jag och tänkte att jag skulle vila lite. Men vila är väl kanske inte riktigt rätt sak för mig att göra. Så klart så somnade jag. Då var klockan något mellan 18.00 - 19.00. Vaknade senare, och då var klockan ungefär kvart i 12 på kvällen:S ojdå. Tobbe hade dock inte gått och lagt sig. Så jag gick upp och ut till hans mammas hus för att hämta honom. Han satt med datorn och tittade på tv samtidigt. Det var dags för sängen för hans del. Jag däremot hade ju sovit i 5 timmar redan, men var fortfarande trött. Så jag sov som en stock hela natten tills klockan ringde imorse. Skönt att få sova ut i ungefär 13 timmar.
Nu ska tobbe, jag och Virus åka ut till mig en sväng. Kanske blir det en riktig myskväll :) Virus blir nog iallafall glad att få åka ut till katterna och leka med dem. Ha de så bra så länge och här får ni se lite bilder från gårdagens promenad.


puss & kram
evelina

Onsdag - halva veckan kvar till helg

Klockan är 14.59 och det är dags för mig att ta tag i livet. Jag har precis lagat mat till mig och tobbe, och som alltid blev det gott. Fläskfile med potatisgratäng. Det funkar alltd det! Tobbe har gått ut till sig igen, för att antagligen spel Tv spel. Inte för att det för mig något, jag tänkte ändå ta en lång promenad med virus. Vädret är ganska mulet, men det snöregnar inte iallafall! I Skolan hände inte så mycket, bara fortsatte att jobba med det vanliga på Diggit och detsamma på Grafen. Sen hade vi Eva-Lill och med henne kollade på på en film. Rätt okej dag faktiskt. Slutade 13.40 :) Jag tänkte att jag skulle skriva igen senare, när jag kommer tillbaka från promenaden. Ska ta lite bilder och lägga upp också:) ha det så bra så länge.
puss & kram
evelina

Hej mitt vinterland

Nu har jag vart hemma från skolan i två dagar. Jag är trött och orkar knappt lyfta ett finger. Vad är det med mig, vad är det som händer? Jag behöver piggna till och må bra igen. Huvudet spränger och jag sover länge och är ändå trött tidigt på kvällen. Det känns som något är fel med min kropp, den är öm och jag känner svag. Ge mig styrka! Idag blir det av att plugga ialla fall, jag vill inte hamn på efterkälke mer nu. Klockan är 14.27 och jag ska hämta tobbe om en och en halv timme, cirkus. Tog mig en promenad med Virus på berget förut för att få frisk luft och kanske piggna till. Men det hjälpte inte så mycket. Jag är fortfarande trött och har huvudvärk. Målade naglarna förut för att sysselsätta mig själv. Men det är avskrapat nu eftersom jag är så rastlös. Får väl lägga på ett nytt lager sen igen. Tv:n står på med "Just shoot me" på 6:an. Finns inget bättre att titta på just nu. Det är en tråkig dag. Och snön verkar aldrig försvinna. Det ska bli vår nu, så att man kan känna att sommaren är snart här. Men det verkar ju aldrig hända. Nej, nu ska jag ta tag i livet och göra lite nytta. Skriver kanske senare igen.

Bild på mig i studion.

puss & kram
evelina

sommar, sommar, sommaaar.

Ge mig sommar nu. Jag är så trött på detta jävla skit väder! Jag har precis klivit ur duschen och ska strax gå upp till sängen och få massage utav tobbe. Han har lovat mig det eftersom jag har fått följa med han överallt idag och ordnat och grejat. Woho, massage!! Fan vad det ska bli gött. Lite levande ljus, avslappnings musik och en massageolja med doften vanilj och kanel. Mmm! Nej, tillbaka från drömmandet, jag får gå upp nu så att det blir verklighet istället. Jag kommer ändå inte på så mycket mer att skriva just nu. Orkar inte tänka klart idag, är för trött för det. Sorry. Men sov så gott alla, och titta och njut utav denna härliga sommar bild på mig och tobias från Garda sjön sommaren 2008.


puss & kram
evelina


High heals

Give me, give me! Från Asos.com ca 1150:-



puss & kram
evelina

Model house and High heels.

Igår orkade jag inte skriva, jag är ledsen. Dagen blev lång igår. Jag var i Göteborg med Linda igår. Hon tog med mig till Model house, för att vara modell för en dag. Båda var skit trött på tåget på väg dit, och när vi kom till Gbg visste vi inte exakt vart vi skulle gå, men som tur var hade Linda skrivit ut en karta. Så tillslut så hittade vi. Det var inte så svårt ändå. Väl där såg vi ut som två slickade katter i håret, och vi var osminkade, för man skulle så klart komma osminkad:S Jag såg förjävlig ut, tur att det inte var någon som jag kända i göteborg. När vi ialla fall hade kommit fram fick vi gå och byta om och sen fylla i 10 stycken personer som vi också tycker ska få vara modeller för en dag. Sen var det dags för oss att bli sminkade. Det var så jädrans skönt, somnade nästan. Efter sminket fick vi fixa våra frisyrer själva. det blev väl sådär tillslut. Håret var fortfarande lite blött efter att ha gått i snöregn på vägen dit. Aja, snabbspolning - Sen fick vi ta kort, posa för kameran och sen var det dags fö att välja bilder. jag blev inte nöjd med alls många, så jag bestämde mig för att inte köpa någon bild. Linda blev däremot nöjd med flera bilder, så hon köpte sina. Det var modelkvalité på hennes, så jag förstår henne att hon tog dem! :) Sen när vi var klara med allt var det dags för att gå därifrån och ta oss till tågstationen. när vi kom fram dit hittade vi inget tåg som gick hem till Falköping igen. vi ringde till Lucas(Lindas pojkvän) för att kolla med han om han kunde kolla tider när tåg åkte hem. Men han hade inte tid med det.. vi ringde upp tobbe för att kolla med honom. Då berättade han att vi precis hade missat 18.02 tåget. Fan! därefter sa han att nästa tåg inte gick förän 20.02 , Suck. Då var det bara för oss att sitta och vänta. Vi gick till Burger king för att få något i magen. Beställde mat och satt sedan och åt och väntade på tåget. Väntan gick ganska fort ändå. Skönt var väl det. Jag var så jädra trött vid det laget. På tåget hem satt vi och tjuvlyssnade på några fjortisar som inte såg sig själva som fjortisar. Det var rätt kul faktiskt att höra om deras problem och deras pojkvänner och flickvänner. Eller inte! När vi kom hem till våran kära stad Falköping drog Linda till Malin och jag åkte hem till tobbe. Vi tittade på Hot chick och sen var det sängen som kallade. Så trött som jag var så somna jag nästan direkt. Skönt!

Ny dag idag. Jag är trött som fan och vill bara lägga mig igen, men fick inte sova längre för tobbe. Så det blir väl bara att ta det lugnt och titta på tv hela dagen. Tittade runt lite på skor på några roliga hemsidor och hittade dessa snygga gladiator skor från Nelly.com som jag vill ha. Ifall någon vill veta så kostar de 299:-.

Nu orkar jag tyvärr inte sitta här mer. Skriver kanske senare när jag vaknar till ordentligt.

puss & kram
evelina

studentmössan has arrived

Klockan är just nu 18.22 och jag och tobbe sitter med varsin dator i knät idag igen. Skolan var som vanligt tråkig och inget speciellt hände. Eller jo föresten, jag fick min Studentmössa och mina mjukisbyxor idag. Weejho! Mössan blev skit bra! Jag är jättenöjd! Studenten känns verkligen nära nu! Studentmössan har kommit, tyget är fixat, får mönstret(till balklänningen) nästa vecka, "studentresan" är bokad till Ayia napa, Cypern. Nu är det bara skor som ska fixas och ett armband & ett halsband som ska matcha med min ring som jag köpte. Sen börjar det arta sig. De räknade ut i skolan idag att det är bara 8 veckor kvar i skolan, sen med APU:n och påsklovet inräknat så är det + 8 veckor. Herregud vad jag längtar nu. Det ska bli så jädra skönt att slippa skolan och allt pluggande. Inte för att man har legat i med det så mycket egentligen, men ändå. haha. Ialla fall, dagarna räknas nu ner för fullt, snart är det dags.


Ikväll hade jag och tobbe tänkt att laga lite god mat. Vi ska prova oss på att göra en god soppa som förrätt och sen något gott som varmrätt och kanske någon efterrätt till det. Ni kan kolla in min andra blogg där jag kommer att lägga upp mina oemotståndliga recept som kommer att locka er alla. Ne, nu har jag tyvärr inte tid med att skriva mer. Det blir sent ikväll igen när matlagningen är utförd och vi har ätit upp allihopa. God kväll så hörs vi sen.
Så här ser min studentmössa ut :)










puss & kram
evelina

Den vackraste stunden i livet var den när du kom...

och allt var förbjudet.

Dagen har nu blåst förbi och det är nu kväll. Det är snart dags för att krypa ner i min smala säng tillsammans med tobias. Det är knappt att man kan röra sig, men vi kommer ialla fall plats båda två. Det jobbiga är när Tobbe får för sig att vi ska ha någon av våra katter i sängen. Då får man INTE plats. Det är mysigt en stund, men sen måste man slänga ut dom. Man kan ju fan inte sova när det ligger flera stycken i sängen och trängs:P Men så klart, allt för dig min älskade! ;) Dagen har bestått utav sova, äta, gå ut med virus, dator, blogg & godis. Innan mamma kom hem satt jag och tobbe med varsin dator och bara drömde oss bort om all mat i världen. Sen när mamma kom hem lagade hon en god middag till oss, och medans maten höll på att lagas, satt vi och kollade i kokböcker efter några goda recept. Vi pratade även om vad mamma och min bror Christian ska ha för mat på deras 75-års kalas. Vi blev så hungriga så det vattnades i munnen på oss. Då verkade allting gott. Konstigt, men så sant så. Nu ska jag ut med Virus och tobbe. Sov så gott så hörs vi imorgon. Godnatt.

puss & kram
evelina

För vi ska ta studenten...

...fy fan vad vi är bra!

Vaknade imorse av att alarmet på mobilen ringde. Jag drömde inatt att våran klass tog studenten. Det var helt jävla underbart, men när jag vaknade kom jag på.. Fan det är flera veckor kvar. Suck. Tittade mig omkring, men såg inte tobbe någonstans. Han var borta:S Jag gick upp för att kolla om han hade gått in till sin mammas hus för att kolla på tv igår kväll, för att inte väcka mig. Han vet ju vilket jävla odjur jag blir om han väcker mig, oj. haha. Där låg han ialla fall på soffan och sov som en stock, med Discovery på tv:n. Jag sparkade till han lite lätt på benen och han kollade snabbt till på mig. Med en sur min i mitt ansikte frågade han vad det var med mig. Konstigt att jag blir sur när man vaknar upp och sin pojkvän inte ligger bredvid sig, när han borde göra det. Jag trodde nästan först att något hade hänt. Jaja, det hade det ju inte gjort som tur var. Men ialla fall, Tobbe gjorde sig iordning och gick upp för att hämta bilen. Jag körde han sedan till skolan. Jag gick dock inte, för jag kände mig inget vidare. När jag hade kört han, hade Ulle kommit upp. Hon frågade då om jag kunde ta Virus på en promenad runt kvarteret. Och självklart ställer jag upp. Det blev en snabb tur, för frös gjorde jag som fan. När jag kom tillbaka gick jag och la mig igen för att bli ordentligt utvilad.

Vaknade några timmar senare, gick in för att äta frulle. Men tyvärr, det blev bara 2 rostade bröd med skinka. För smöret var ju så klart slut. Men hittade tomat sen som jag tog på mina andra två mackor tillsammans med skinka. Lite mer smak blev det ju iallafall. Sen efter en stund kom tobbe hem från skolan. Då tyckte jag att vi kunde ta en tripp hem till mig. Så nu sitter vi här med varsin bärbar dator i knät och är allmänt osociala mot varandra. Haha. Det blir övernattning här ute i boschen också. Myyysigt, kanske badbadkar senare, vem vet. Mysigt blir det nog vilket fall. Skriver kanske mera senare.

Virus med tobbes student mössa, sööt!


puss & kram
evelina

Long before rock'n roll

the driver seat is made for us





puss & kram
evelina


Dina mjuka läppar mot min kind, kyss







puss & kram
evelina

Sweet and low

Rain is gonna fall, the sun is gonna shine,
The wind is gonna blow, the water's gonna rise
She said, when the day comes, look into my eyes
No one's giving up quite yet,
We've got too much to lose

Hold me down, sweet and low, little girl
Hold me down, sweet and low, and I'll carry you home





puss & kram
evelina


Grafisk kommunikation.

Kom och ta mig långt härifrån

Har Grafisk kommunikation och, ja, har väl inte gjort någonting som jag borde ha gjort. Jag och Linda har suttit och kollat in folks bilddagböcker, vilka liv. haha. We are so damn hot! KÖSS!



puss & kram
evelina


Diggit lektion

God dag!

Sitter här i skolan och försöker komma på något att skriva om i våran skoltidning. Vi pratar om vad vi ska testa i Diggit testar, vi har funderat lite och vi prata länge om att vi skulle testa "Big brother" i ett dygn. Med bikten, tävling, trångt utrymme, ja allting. Det verkar rätt kul. Fast skulle nog bli sjukt galen på allihop. Har även gjort en till illustration till studentboken, Vals stegen. Det kan vara bra för de som inte kan valsen. Så träna på där hemma nu!



Träna in stegen!

  • Näsan ska under stegens gång peka åt
    samma hål. Fäst därför blicken på en
    och samma punkt.
  • Du ska börja med att ta ett steg med vänster
    fot.
  • Sedan tar du höger fot, drar den mot
    vänster fot utan att sätta ner den, och
    sätter sedan ner foten en bit i från dig.
    Vänster fot sätter du bredvid höger fot.
  • Nu börjar du med höger fot och gör
    samma sak, baklänges.
  • Du ska gå inom en fyrkant.
    Damerna börjar med att gå baklänges
    och därmed börjar med höger fot.

Att tänka på när du dansar vals!
  • Sträck på kroppen, men spänn dig
    inte.
  • Om du tar små steg så går det lättare.
  • Dansa aldrig framåtlutad. Du behöver
    inte titta på fötterna, de klarar sig själva.
  • Bjud artigt upp den du ska dansa med
    och glöm inte att tacka varandra efteråt.
  • Var inte för ivrig när du dansar.
    Försök inte komma före i musiken.
    Och det är killen som för.

Viktigt att hålla rätt grepp!
  • Kavaljeren och damen står vända mot
    varandra, en aning till vänster.
  • Kavaljeren lägger sin högra hand runt
    damens midja så att handflatan vilar
    mot hennes rygg strax ovanför midjan.
  • Damen lägger sin vänstra hand på
    kavaljerens högra axel.
  • Kavaljeren och damen sträcker ut sin
    lediga arm i sidled, fattar sedan varandras
    händer. Händerna ska hållas i axelhöjd
puss & kram
evelina

illustrator

Look and enyoy
balen 2009

skolan, projekt, illustrator

God eftermiddag

Jag sitter i mac-salen i skolan och försöker att arbeta med projektarbetet. Håller på att fixa med balmenyn till min sida om balen, har ett smakprov som ni får ta en titt på. Försöker att koncentrera mig på att arbeta men, det är ju inte det lättaste med våran klass. Fan Linda, din lilla spjuver, vart är du när jag behöver dig! Det är en halvtimme kvar av lektionen och av skolan idag, behöver nog komma härifrån nu innan jag blir galen. Jag är på förbannat dåligt humör och behöver piggas upp. När skolan är slut blir det matlagning, städning och pluggning i högsta grad! Ta mig härifrån nu,. aja det är väl dags att fortsätta arbeta med projektet innan jag får en jävla massa skit.

puss & kram
evelina

Sthlm 13/2 - 15/2

God dag alla läsare!

Nu har det gått någon dag sen jag skrev sist. Det beror på att jag har inte haft tillgång till internet. Efter festandet i torsdags kväll/natt kom jag hem vid 2tiden på natten. Tobbe hade tänt ljus i hela hans hus tillochmed inne på toaletten. Det var så himla mysigt, men så trött som jag var orkade jag inte mysa. Det blev sängdags direkt. Dagen efter vaknade vi utav att tobbes mamma kommer in vi 7tiden och kollade så att vi hade ställt klockan. Eftersom vi skulle åka med 11.11 tåget till sthlm. Ulle(tobbes mamma) skulle åka med ett tidigare tåg, för att hon skulle på ett möte innan. Så vi skulle möta upp henne senare när vi kom fram. Iaf, vi hade glömt att ställa klockan. Så det var bara för mig att klättra ner för tobbes våningsäng hämta mobilen och laddaren till den Bakis som jag var så snurrade det till på vägen ner och upp. Ställde mobilen så vi skulle komma upp i tid och sen somnade vi om.

Några timmar senare satt vi på tåget mot Skövde, för att senare åka med X2000 därifrån. Tågresan gick hyffsat bra. Vi tittade på film hela vägen. Men vi hann inte titta klart på filmen, så det fick bli senare på kvällen. När vi iaf kom fram till stockholm mötte Ulle oss på tågstationen. Därifrån tog vi Tunnelbanan till Odenplan, där hon har sin lägenhet. Vi gick in med väskan och jag bytte om, för att sedan gå ut och titta i affärer. Vi tog tunnelbanan mot Södermalm och gick sedan därifrån tillbaka till Odenplan. Vi gick igenom gamla stan, där vi hittade en affär som sålde silversmycken jättebilligt. Jag blev dö kär i en ring. Jag tittade också på en väska och mönster till min balklänning. Det blev inget shoppande den dagen, bara fönstershoppande. På vägen hem, inte så långt ifrån lägenheten köpte vi en familjepizza som vi skulle dela på. Sedan satt vi i lägenheten hela kvällen och bara tog det lugnt Ingen av oss var sugna på att gå ut. Vi var trötta efter tågresan och den långa promenaden genom stan. Vi gick ut vid halv 3 ungefär och kom tillbaka till lägenheten vid halv 7. Det blev en LÅNG promenad. Kvällen bestod iaf utav vindruvor, bad badkar(tobbe&jag), pizza, fanta och tv tittande. För Ulle blev det lite vin också. Vi gick sedan och la oss ungefär vid 11-12 tiden.

Vaknade på alla hjärtans dag och gav tobbe en kyss. Det var dags att gå upp, klockan var ju ändå 11. Vi kom sedan ut på stan vid halv 1. Vi gick och köpte ringen till mig och väskan. Mönstret till balklänningen skulle Ulle köpa när hon åker dit i veckan igen. På kvällen fixade vi till oss lite för att sedan gå på Wallmans salonger, Golden hits. Det blev Shlagerbaren för våran del. Det var så sjukt roligt. De hade 80-tals kläder i olika former och dansade och sjöng medans vi åt. De hade pannband i dess olika färger, jag frågade därefter våran servitris om jag fick köpa en rosa pannband, men då sa hon att jag kunde få ett. Jag satt sedan med pannbandet hela kvällen. Kvällen var jättebra och alla var nöjda. Det var dags för hemfärd mot Odenplan igen. Sova några timmar för att sedan gå upp och åka tåg i 3 timmar och 40 minuter. Men såklart så blev vi försenade så vi fick sitta på tåget i 25 minuter till. KUL! eller inte. Men det gick bra iaf, jag halvsov genom resan. Sedan hemma i falköping igen åkte vi hem till tobbe för att bara byta om för att sedan ge oss iväg hem till mig och fira min pappa som fyllt år på alla hjärtans dag. Han fick en spikmatta utav mig, tobbe, mina två bröder Linus & Christian och Linus flickvän Jenny. Han hade önskat sig en sådan. Så då fick han en. Han blev jättenöjd. Det var sedan dags för att äta mat som mamma had lagat, JÄTTEGOTT! Efter det blev det glasstårta med kiwi. Tobbe & jag åkte hem vid 9 tiden och tog med oss Virus hem, han hade ju varit hos mamma och pappa medans vi var i Stockholm. Sen blev det Sovdags!

Igår hjälpte Tobbe mig med min blogg, vi snyggade till den och så resultatet blev bra, men jag vill ändra lite till. Tack iaf tobbe för hjälpen! Nu hinner jag inte skriva så mycket mer, för jag ska iväg till skolan igen. Skriver kanske senare igen. Lägger in en bild på min väska och min ring som jag köpte.


Puss & kram
evelina

Shoppingrunda


Hej alla.
Det blev väldigt mycket bilåkande för mig idag. Jag har fått köra runt på min älskling till pojkvän. Han skulle köpa lite saker till minicrossen, som jag då inte förstår mig på så klart. ;P Vi åkte även in till centrum lite, för att kolla priserna på ringarna på sjöbergs guld, om inter sport ville annonsera i Diggit(vår skoltidning), jag var inne på vero moda också, där Tobbe köpte ett par byxor till mig, som alla hjärtans dag present! TACK!!, jag köpte också ett linne. Ni får se kläderna senare på. Tack Tobias för idag! Det blir en dagens på dig!

Puss & kram
evelina


Paaarty, Party!


Party all the night

God eftermiddag mina vänner.
Idag har det inte hänt så mycket än så länge. Jag och tobias åkte hem till honom igen och nu sitter jag här, tittar på tv och värmer fötterna vid värmefläkten. Det är min namnsdag idag för övrigt, så ett litet grattis till mig. Fick en choklad ask utav mamma, tack! Men Tobias är inte lika generös. Han sa att han inte fick något utav mig när han hade namnsdag, så det skulle gå jämt ut. schysst pojkvän man har skaffat sig;) Får väl hoppas på något gulligt på lördag i stället. Ikväll blir det förmodligen fest i Skövde. Trevligt trevligt. Är ju äntligen sams med Linda igen, vilket känns väldigt skönt! Hon och jag ska inte bråka, vi ska snacka skit, sex och fest! Det är sånt vi är bäst på. Men iaf, som sagt blir det nog fest ikväll och kanske skriver senare när jag kommer hem, annars blir det väl en historia imorgon om hur jag har haft det + bilder! Ha en super bra dag & kväll allihopa!

puss & kram
evelina

faller för grupptrycket

God kväll alla läsare.

Nu har jag - evelina - fallit för grupptrycket. Jag har börjat blogga. Det är sportlov och alla hjärtans dag om några dagar. Jag ska besöka den svenskahuvudstaden i helgen, tillsammans med min pojkvän och hans kära mamma. Det blir övernattning i Ulles lägenhet och Wallmans salonger på lördag kväll. Det ska bli super kul. På måndag börjar skolan igen. Tillbaka till allt jobbigt, all skolarbete och projektet. suck. Men än är inte lovet över. Imorgon blir det Bogrens salonger med mina bästa. Ikväll blir det en lugn kväll, men Tobbe(min pojkvän), Virus(tobbes hund) och jag åker ut till mina föräldrar senare. Virus ska hålla till där när vi är i Sockholm. Det är allt för idag, ha en fortsatt trevlig kväll.
Puss & kram
evelina


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Test