First day, DONE!

Första dagen avklarad! Sara sa att jag har varit jätteduktig och hon tyckte det var skönt att barnen gillar mig redan. Deras näst äldsta håller mig redan i handen när vi är ute och går. Iofs så ville inte treåringen le åt mig eller prata med mig när han kom hem från dagiset. Men jag antar att det var när jag sa till honom i morse att han inte fick röra datorn. Men nu är det fullrulle igen och han log åt mig igen och pratade med mig. ;) Han är nog den sötaste ungen jag träffat. Jag ska ta kort på dem så ni får se ni med. :) Nu fick jag en lapp under dörren utav den äldsta, jag ska läsa vad han skrev. Hihihihi, guud vad söta de är. På lappen står det:
I Like you if that's what you wondering
Så sött!
Jag ska ta kort på lappen ifall ni inte tror mig ;)
Nu ska jag lägga mig i sängen en stund och läsa i en bok om London, som jag fick utav familjen :)
Vi hörs imorgon!

Jag saknar er mina älsklingar!!

puss

Hello England .

Nu sitter jag har.
Med min nya mac dator, i mitt nya rum, i mitt nya hus, med min nya familj i London. Yeah baby! Familjen ar underbar och barnen alskar mig redan =) Fyra sma pojkar som vill leka med mig hela tiden och visa mig allt som finns och allt de kan. Innan jag kom hit var jag hyper nervos och blev sur for allt och borjade grata sa fort det var nagat gick fel eller nagon sa hejda. Helt sjukt, men jag hade inget att vara nervos for. foraldrarna ar jatte trevliga och barnen ur gulliga. Igar kvall nar barnen skulle lagga sig sa laste Sam (5 ar) en godnatt saga for mig istallet for att jag laste for honom. Han har precis lart sig lasa. Det var sa sott. Han laste som att allt var en och samma mening. Hihi. Idag har Sara (mamman) visat mig vart jag ska ta barnen till skolan. Som TUR ar sa verkar det som att jag inte kommer behova kora bil. Jag kommer att ga med barnen till skolan och aka buss med ett av barnen till dagiset. Och som det ser ut nu kommer jag att jobba 4 dagar i veckan, fast det blir lite mer jobb da. Mandagar, tisdagar, onsdagar och fredagar. Det blir nog prima! Har ingen sladd sa jag kan inte lagga in bilder an, men det ska jag ordna sa ni far se hur jag bor, hur barnen och foraldrarna ser ut och allt annat som finns har i London =) Och har lar jag val skriva oftare nu, eftersom det blir lite dyrt att ringa runt till alla och beratta om allt.

Ha det bast sa skriver jag snart igen
for nu ska jag packa in mina klader i mina nya gaderober!
=)
Jag saknar er mina alsklingar!!

puss

Oväntat? Nej!

Jag vet inte vart jag ska börja. Jag har jobbat i Falkenberg i 4 veckor och har varit i Spanien i en vecka och nu har jag haft lunginflammation i 1,5 vecka och äter nu penicillin. Oväntat? Nej! Det började med att jag hade hög feber i nästan en vecka, sen mådde jag bättre och sedan vände det och jag blev sämre i onsdags. Åkte till akuten på kss på kvällen och det sluta med att jag fick sova där, inget jag vill göra om! De tog lite blodprov, urinprov och sen röntgade de mig och sen fick jag ligga och titta på tv hela torsdagen tills de fick provsvaren. Jag hade lunginflammation i högra lungan. Kul, jättekul!
En annan sak som är kul är att jag åker till London om exakt en vecka! ÄNTLIGEN, ska bli så jädra roligt!
Kommer dock att sakna alla här hemma, men äntligen så kommer jag iväg!
Om jag är tillräckligt frisk på lördag så blir det en hejdåfest för mig, och det hoppas jag verkligen på!
Hej då Sverige and Hello England !


puss


RSS 2.0
Test